30 de novembre del 2012

Activitat (5): guió tècnic d'un videoclip


En aquest cas, farem un guió tècnic senzill per a un videoclip promocional o documental. El guió tècnic (també anomenat guió de rodatge) ha de detallar les indicacions tècniques d'imatge i de so del nostre clip.

Primer de tot, crearem una taula de 6 columnes per 7 files. A la primera fila hi posarem els ítems següents: seqüència, pla, indicacions tècniques, imatge i so

En segon lloc, triarem el tema del videoclip, que ha de tenir una durada aproximada d'entre 30 i 45 segons. Podem triar el lloc on estudiem o treballem, el barri on vivim o qualsevol altre lloc o espai (biblioteca, club esportiu, botiga o establiment, etc.) que vulguem promocionar o sobre el qual vulguem fer un clip informatiu.

En tercer lloc, pensarem en 6 seqüències diferents que ens permetin fer aquest clip i, a més, pensarem com ha de ser cada seqüència:  quin pla ha de tenir, l'angle de la càmera, les imatges que sortiran (les quals caldrà dibuixar o esbossar en la columna de l'storyboard) i quin so tindrà (música de fons, diàlegs, veu en off...).

Finalment, un cop tinguem el guió tècnic acabat, buscarem un títol adient al nostre projecte i ja el tindrem a punt per poder filmar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada